17 August, 2014

Trupa "NBetween" este o trupa noua din Baia Mare formata din Joshua Johnson, Brandon Bran, Danut Gavra si Tibi Banyai.
Formatia isi are inceputurile in septembrie 2013 cand un proiect personal al liderului, Josh, s-a transformat intr-o colaborare cu membrii actuali ai trupei. Dragostea si talentul pentru muzica a condus la un stil si sunet propriu. Diferentele si personalitatea fiecaruia s-au armonizat intr-un mod unic si nou rezultand intr-o muzica cu influente de alternativ, folk si indie.
Astfel in martie 2014 a luat fiinta trupa "NBetween" ce vrea sa spuna ca ne aflam intre cer si pamant, intre oameni, in Imparatia lui Dumnezeu. Ca si crestini, suntem chemati sa fim in lume, dar nu din lume; sa creem o punte intre Dumnezeu si oameni prin Isus.
Versurile pieselor sunt in engleza, iar mesajul transmis este unul pozitiv, ușor de ințeles și de identificat personal, exprimand trăiri și experiențe intalnite de orice creștin.
Momentan membrii trupei lucreaza la lansarea unui EP pentru inceputul anului viitor cu titlul Where is my Heart. Desi trupa a avut parte de mai multe aparitii locale, participarea la drumfest va fi debutul ei oficial.
Membri: Joshua Johnson, Brandon Bran, Danut Gavra, Tibi Banyai
Locatie: Baia Mare
facebook.com/NbetweenN
n.between.info@gmail.com