6 August, 2014

După ce am vorbit despre cei de la "Umăr la Umăr" din postura de debutanți la DrumFest, iată că anul acesta vom avea o nouă trupă care va fi pentru prima dată alături de noi pe scena din Tauț. Este vorba despre IHOP Timișoara, al căror nume este un acronim ce provine de la International House of Prayer (Casa Internațională de Rugăciune), parteneră a organizației cu același nume din Kansas City, SUA.
IHOP-TM este o trupă de inchinare din cadrul acestei organizații care se prezintă in această formulă incă din anul 2012 atunci cand s-a format in preajma conferinței naționale UnLucru. IHOP-TM nu este genul de trupă clasică cu care suntem obișnuiți și care are membri stabili, ci constituie mai degrabă o echipă care caută să-L inalțe pe Isus in vrednicia Sa, incercand să aducă, in același timp, ceva nou in modul de inchinare in Romania printr-o profunzime a compoziției și un sunet distinct.
De asemenea, Casa de Rugăciune Internațională Timișoara (IHOP-TM) din care face parte și trupa este o comunitate dedicată lui Dumnezeu și zidirii unei lucrări de rugăciune 24/7 in Timișoara, caracterizată de inchinare, rugăciune și post pană cand revine Isus.
Le urăm celor de la IHOP-TM bun venit in familia DrumFest și sperăm ca Dumnezeu să lucreze prin ei intr-un mod deosebit in cadrul festivalului la fel cum a făcut-o și in cadrul conferințelor naționale la care aceștia au participat de cand echipa s-a format.
Detalii: IHOP-TM.RO
abortion survivors price for abortion abortion side effects