8 Iunie, 2014

Dacă ești o trupă creștină, muzician creștin sau compozitor creștin și vrei să faci parte la DrumFest 2014, citește in continuare
Vrem să incurajăm trupele muzicale, muzicienii și compozitorii să ni se alăture in acest an. Nu are importanță ce stil de muzică abordați sau compuneți, atata timp cat aceasta aduce laudă lui Dumnezeu; este inchinată Lui sau cantată despre El sau pentru El!
Nu toți muzicienii care vin la DrumFest vor ajunge să și concerteze pe scenă. Insă, nu la prezența pe scenă se rezumă totul. Dacă nu ați fost cu noi in anii precedenți, va fi o ocazie importantă pentru a cunoaște alte trupe, alți muzicieni și compozitori, care impărtășesc aceeași pasiune. O ocazie de a impărtăși viziuni și idei, de a inspira pe alții și de a vă lăsa inspiraţi la randul vostru.
Unul dintre scopurile strategice ale adunării din august este de a avea timp pentru discuții relevante, in ceea ce privește posibilele colaborări viitoare. De aceea ne-ar face mare plăcere să vă alăturați și acestor discuții, iar pentru aceasta trebuie să aplicați pentru un Band Pass.
Aplicați pentru un "band pass"
Dacă vreți să vă inscrieți la noi ca trupă, muzician sau compozitor și să aplicați pentru band pass, in cadrul evenimentului, atunci va rugăm să ne trimiteți un e-mail la care sa atașați un folder care să conțină: un text cu un scurt rezumat al biografiei voastre. Spuneți-ne de muzică dvs.: dacă sunteți compozitor sau cantați, pe unde ați mai concertat, compoziția trupei, și orice altceva ce ar părea relevant și important să cunoaștem. Toate aceste informații ar trebui să nu depășească limita de o pagina A4 (cel mult). Totodată, vă rugăm, să atașați documentului maximum două cantece in format "mp3", pe care să le putem descărca (nu un link), in cel mai scurt timp. De preferat ar fi să fie unul din cele mai recente proiecte la care ați lucrat, pentru că vrem să știm cum sună muzica voastră in momentul actual. Să vă asigurați că cel mai bun număr este primul pe demo!
De indată ce vom primi informațiile necesare, vă vom confirma dacă aplicația voastră pentru band pass a decurs cu succes. Deținand band pass-ul beneficiați de loc de campare gratuit in tabără pentru dvs. cat și membrii trupei dvs. (deși va trebui să vă aduceți cortul personal), și veți beneficia și de acces la discuțiile rezervate exclusiv trupelor muzicale, muzicienilor, si compozitorilor.
Dacă vreţi să cantaţi la DrumFest
Important: Fără cover-uri! Toate cantecele trebuie să fi fost scrise şi compuse de voi.
Avem trei locaţii: Cortul Mare, Grajdul şi scena LaLa.
Grajdul este un loc relaxat, care se deschide pe la 11:30pm şi rămane deschis pană tarziu.
Dacă vreţi să cantaţi in Grajd, vă rugăm să ne trimiteţi cateva piese demo in format mp3. Demo-ul ar trebui să fie cel mai recent material compus, pentru că vrem să ştim ce fel de sunet aveţi acum şi cum vă veţi potrivi cu restul festivalului.
Asiguraţi-vă că pune-ţi cele mai bune piese, şi nu fiţi tentaţi să puneţi tot ce aţi inregistrat; 2-3 piese sunt deajuns să ne dăm seama.
Deasemea, vom avea nevoie de biografia voastră . Spuneţi-ne despre muzica voastră, pe unde aţi mai cantat, despre membrii trupei, sau alte lucruri care credeţi că ar trebui să le ştim. O pagină de A4 ar trebui să fie suficientă pentru toate astea.
Dacă vreţi să cantaţi la Grajd, atunci piesele demo trebuie să ajungă la noi minim cu 4 săptămani inainte de festival, dar cu cat mai repede, cu atat mai bine.
Ce se intamplă cu demo-ul meu?
Noi il evaluăm pentru a ne da seama dacă se potriveşte in program.
Cand voi şti dacă am fost aprobaţi?
Noi vă vom răspunde apoi cat de repede posibil, dacă veţi putea canta sau nu la Grajd. Dacă nu veţi fi aleşi, nu vă daţi bătuţi. Continuaţi să cantaţi şi să ne trimiteţi piese demo şi la anul, iar noi vom asculta. Şi ţineţi minte, puteţi oricand să vă inscrieţi pentru a canta ad-hoc, pe renumita scenă de langă restaurant, scena LaLa, chiar dacă nu va fi un concert oficial.