8 Iunie, 2014

DrumFest este o familie de trupe creştine, muzicieni şi compozitori din toată Romania., dar nu trebuie să fii muzician ca să ni te alături. Dacă iţi place muzica creştină şi iubeşti să te inchini Domnului, atunci ţie iţi va plăcea DrumFest.
DrumFest a avut mereu multă muzică, şi nici anul acesta nu va fi diferit. In fiecare zi va fi rugăciune şi inchinare intr-unul din locurile principale de intalnire, organizate de IHOP şi sesiuni pentru toboşari organizate de Toboşari Creştini. Vor fi şi diferite seminarii in fiecare zi. In fiecare seară in Cortul Mare vor fi mai multe trupe care vor concerta, urmate de alte trupe pană noaptea tarziu la Grajd.
Festivalul este un mediu unde muzicienii se pot exprima liber şi creativ, şi ne aştepăm să fie o varietate de stiluri, unele punand accent specific pe inchinare corporativă (impreună).
Plănuim să adunăm laolaltă trupele, muzicienii şi compozitorii zilnic, pentru intalniri strategice despre DrumFest şi dezvoltări ulterioare. ( Dacă sunteţi o trupă creştină, muzician sau compozitor şi nu aţi primit o invitaţie să participaţi la intalniri dar aţi dori să luaţi parte, vă rugăm să ne contactaţi la contact@drumfest.ro)
Scopul nostru prin aceste intalniri este să fie un timp de conversaţii cu semnificaţie care să conducă la acţiuni decisive călăuzite de rugăciune, şi sperăm ca pană la sfarşitul festivalului să fi ajuns la nişte concluzii concrete despre feluri in care putem colabora impreună in viitor.In timpul zilei, va fi destul timp pentru a ne relaxa, a zidi relaţii, şi a ne reconecta cu vechi prieteni.