3 Iunie, 2014

Perioada de training si workshop-uri pentru ingineri de sunet va fi intre 18-23 August 2014
De-a lungul anilor, prietenii nostri de la Wigwam si Sam Jones, ne-au asistat in cadrul festivalului prin organizarea unor workshop-uri ai training-uri pentru ingineri de sunet.
Dacă doriți sa participati la workshop-uri si training, va rugam sa ne contactați si sa va inscrieti deoarece locurile sunt limitate.
Pentru a vă inscrie, completati ultimul camp cu o scurtă descriere (in una sau două paragrafe) a experienței dobandite pană in momentul actual.
Cu două zile inainte de inceperea DrumFest-ului, pe data de 18 și 19 august, Wigwam și Sam, vor fi incantați să petreacă timp alături de inginerii de sunet sau potențiali sunetiști, care doresc să participe la training. Vor fi două zile deosebite in care se va instala echipamentul de sunet pentru festival, ceea ce presupune că vor fi multe ocazii pentru discuții tehnice deschise și workshop-uri. După cele două zile, se vor organiza workshop-uri și training-uri in cadrul live al concertelor.
Planul de a fi impreuna ca si grup de sunetisti presupune urmatoarele:
- 18 și 19 august workshop-uri,
- 20, 21, 22, 23 training-uri in cadru live.
Vom campa in locul de tabără, deci va trebui să vă aprovizionați cu sac de dormit, corturi, etc. Cei inscriși pentru acea săptămană vor beneficia gratuit de training și loc de campare. Mancare se va servi la restaurant la preturi foarte rezonabile.
download spy how to install cell phone spy software phone spy free