3 Iunie, 2014

Următoarele reguli şi regulamente pentru campingul DrumFest trebuie citite şi discutate de toţi membrii grupului. Liderul grupului, cu varsta peste 18 ani, trebuie să isi asume inregistrare care indică faptul că toţi membrii au citit şi au inţeles termenii şi vor să se conformeze cu aceştia. Liderul grupului acceptă apoi aceşti termeni in numele tuturor membrilor grupului. Vom face tot posibilul ca totul să fie in ordine, dar programul, evenimentele planificate, trupele aşteptate, facilităţile oferite, etc se pot schimba fără a fi anunţate şi astfel de schimbări nu vor avea ca rezultat vreo rambursare totală sau parţială sau vreo responsabilitate din partea organizatorilor sau a personalului:
- Nici un musafir sau vizitator de zi nu are permisiunea de a intra in camping fara un permis de inregistrare valid.
Nota: Doar tu şi membrii grupului tău trebuie sa fiţi in camping. Oricine va fi găsit fără un permis de inregistrare valid va fi rugat să plece.
- Nu sunt admise corturile mixte, in afara celor căsatoriţi.
- Nu este admis alcoolul in camping. Orice fel de alcool adus sau consumat in camping este o incălcare a acestor reguli. Orice fel de alcool consumat in afara campingului care produce comportament distrugător sau neascultător in camping, constituie o abatere de la aceste reguli şi va avea ca rezultat cererea de a părăsi campingul.
- Gătitul este permis doar in locurile special amenajate.
Nota: Gătitul este un risc de foc de aceea este permis doar in locurile special amenajate, marcat clar pe harta campingului.
- Proprietăţile personale aduse la drumfest sunt responsabilitatea dumneavoastră, iar noi nu putem fi consideraţi responsabili pentru pierderea sau distrugerea lucrurilor.
Nota: Securitatea in camping e limitată, deci protecţia pentru lucrurile personale nu este garantată.
- Alcoolul nu este permis in incinta satului de vacanţă.
- Sănătatea şi siguranţă personală este responsabilitatea individuală pe parcursul DrumFest.
Nota: Cu toate că au fost depuse eforturi mari pentru a crea un mediu sigur, nu putem fi consideraţi responsabili pentru acţiunile individuale. Persoanele care au 18 ani şi peste, sunt responsabile pentru sănătatea şi siguranţă personală. Pentru persoanele sub 18 ani, o persoană adult a acceptat responsabilitatea pentru sănătatea şi siguranţa minorului, pe perioada şederii in camping.
- Cei care participă la DrumFest sunt rugaţi să respecte mediul şi să nu il murdărească. Gunoiul trebuie depozitat in zonele special amenajate.
- Cei care participă la DrumFest sunt rugaţi să il respecte pe ceilalţi. Zgomotul trebuie păstrat la minimum in zonele de dormit, după ce concertul de seară s-a terminat.
Nota: Cafeneaua "grajd" va fi deschisă după concert pentru cei care vor să se răcorească, să vorbească şi să asculte muzică. In afara acestui spaţiu zgomotul trebuie redus la minimum.
Regulile campingului vor fi afişate in tabără şi trebuie citite şi respectate de către toţi participanţii.