3 Iunie, 2014

Lacul de acumulare nu apartine de DrumFest.
Ce să aduc cu mine?
Aduceţi un cort şi un sac de dormit. (Dacă vrei să şi dormiti, atunci un izolir sau saltea ar fi o idee bună). Vă rugăm să luaţi in considerare că nu avem echipament să vă imprumutăm.
Vă recomandăm următoarele:
Cort, folie de cort, sac de dormit, pelerină de ploaie/umbrelă, haine groase/subțiri comode, lanternă, Biblie/caiet de notițe, act de identitate, apărat foto (bateri, cablu de incărcare), incărcător de telefon, medicamente (dacă este cazul), trusă de igiena, cremă pentru protecție solară, balsam de buze, ochelari de soare, spray pentru protecție țanțari, antifoane.
Incurajăm consumul a cel puțin 2 litri de apa/zi. Pentru a preveni si evita deshidratarea recomandăm să vă aduceți un recipient pentru apă.
Aceasta este doar o listă cu lucruri utile pe care recomandam să vi le aduceţi, dar ţine de voi pană la urmă ce o să aduceţi.
Notă asupra alcoolului: Alcoolul nu este permis in incinta satului de Vacanţă.
Notă asupra mancării: Vor exista zone desemnate pentru a putea face foc, pentru persoanele care vor să gătească, (cerinţă a departamentului de Prevenire şi Stingere a Incendiilor) dar acestea sunt limitate. Există o alimentară in satul Tauţi, insă acolo nu aveţi o mare varietate de produse de unde să alegeţi. Vom avea paine proaspătă livrată zilnic in satul de vacanţă, pentru a fi cumpărată.
Accesul cu animale
Datorită legilor in vigoare și pentru siguranța celorlalți participanți accesul animalelor este interzis pe teritoriul festivalului.
Camerele foto
Nu există restricţii legate de accesul cu camere foto profesionale, atata timp cat, pozele nu sunt folosite in scop comercial.
Mai mult, incurajam trimiterea pozelor facute spre noi pentru publicare pe
site.
Vă rugăm să folosiţi serviciul de transfer de date: WeTransfer spre adresa de email: contact@drumfest.ro. Mulţumim anticipat.
Cum va fi vremea inainte de festival?
Iți poți face o idee despre vreme dacă intri aici.
Obiectele pierdute
Trebuie aduse la voluntari sau organizatori.
Proprietarii le pot recupera urmand o procedură a organizatorului care constă in identificarea persoanei şi a obiectului pierdut.
După festival, se vor păstra obiectele nerecuperate pentru o perioadă de 10 zile de la momentul predării şi se va incerca returnarea lor către proprietari... pentru recuperarea obiectelor pierdute va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail contact@drumfest.ro
Datele dumneavoastra sunt protejate conform ANSPDCP.