3 Iunie, 2014

Costuri de acces și cazare la festival
Biletul pentru intreaga perioadă a festivalului (21-23 august) este de 25 de RON/persoană.
Taxa de inregistrare pe zi este de 10 RON/persoană.
Există și posibilitatea achiziționării unui bilet valabil pentru o seara, costul acestuia fiind de 5 RON/persoană.
Taxa de campare este de 15 RON/cort/zi. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitaţi categoria
camping și facilități.
Copiii cu varsta cuprinsă intre 0-5 ani (inclusiv) au accesul gratuit la festival.
Inregistrare
La Drumfest 2013 am avut un număr semnificativ de vizitatori, iar ediția aceasta ne așteptăm la mai mulți participanți. Locurile de campare sunt limitate. Aşa că, dacă doriți să fiți siguri că veți avea unde să vă instalați cortul, vă sugerăm să vă inregistați online inainte de eveniment.
Vizitator de zi
In cazul in care nu doriți să vă cazați in locul de camping al satului de vacanță, și veți decide să veniți la festival doar in timpul zilei (intr-una din zilele festivalului 21, 22, 23), atunci inregistrarea online nu este obligatorie. Inregistrarea o veți putea face la intrarea in satul de vacanța, la biroul de inregistrare.
Important: Veți avea nevoie de buletin/C.I. sau un alt act de identitate.
(Vă reamintim că fără un act de identitate, nu puteţi intra in satul de vacanţă).
Avantajul inscrierii online, chiar și in calitate de vizitator de zi, este că nu trebuie să așteptați la rand. Dacă datele tale sunt deja inregistrate online, procesul accesului la festival va fi mai scurt.
Important: In cazul in care ați ajuns la festival, in calitate de vizitator de zi, și vă decideți la fața locului că doriți să vă cazați in tabără, noi nu vă putem garanta un loc de campare, mai mult de atat, nu putem oferi nici o piesa din echipamentul de campare (ex: cort, saci de dormit, etc.)
Inregistrările in regim individual (nu in grup) făcute de persoane minore (sub 18 ani) vor fi anulate. Persoanele minore (sub 18 ani) trebuie să fie insoțite de un adult (18 ani) care să-și asume responsabilitatea legală pentru ele.
Vizitator (cazare in tabără)
Cum vă inregistrați online?
1. Completați formularul de inregistrare.
2. Odată ce ați trimis cererea de inregistrare, veți primi un e-mail de confirmare, prin care noi vă anunțăm că formularul a fost primit. Vom verifica datele furnizate, iar in cazul in care avem nelamuriri in legătură cu informațiile primite, vă vom contacta pentru eventuale clarificări.
După ce obținem și procesăm toate informațiile, veți primi un e-mail de confirmare care va conține un număr de inregistrare, cat și cifra sumei de bani pe care trebuie sa o achitați la sosirea in satul de vacanță. Sau veți primi un e-mail prin care vă anunțăm că nu putem prelua inregistrarea din cauza epuizării locurilor de campare (in cazul in care ați optat pentru cazare in cort).
3. Cand ajungeți la festival, vă rugăm să prezentați documentul cu numărul de inregistrare (buletin/C.I.) la cortul biroului de inregistrare amplasat la intrarea in satul de vacanță. Voluntarii noștri vă vor identifica in baza de date și vor confirma prezența dumneavoastră in tabără. După efectuarea plății taxei și emiterea facturii, veți primi brățările pe baza cărora accesul la festival vă este permis.
Atenție
Locul de campare (dacă ați făcut rezervare) va fi reținut pentru o perioadă de 2 ore, după ora de sosire indicată in formular.
Dacă nu sunteți siguri de ora sosirii și nu indicați o oră anume, locul de campare va fi, automat, reținut pană la ora 14:00, in ziua sosirii dumneavoastră. După această oră ne rezervăm dreptul să oferim locul de campare altor vizitatori.
Dacă faceți parte dintr-o trupă, sunteți muzician sau compozitor și doriți să aveți acces la intalnirile organizate exclusiv pentru muzicienii invitați, vă rugăm să vizitați categoria band pass.
Alte tipuri de inregistrari la Drumfest:
Inregistrare participant
Inregistrare grupuri
Inregistrare voluntari
Formular de inregistrare workshop ingineri sunet
Inregistrare workshop tobosari