3 Iunie, 2014

Anul trecut, mulți dintre voi ați făcut cunoștință pentru prima dată cu produsele vestimentare create sub marca Dece. Mulți dintre noi s-au intrebat de unde provin și care este povestea din spatele lor și a acestui nume.
Dece este un proiect care are ca scop ajutorarea oamenilor defavorizați din vestul Romaniei prin oferirea șansei de a lucra pentru a-și caștiga existența. Mulți dintre acești oameni locuiesc in case mici de lut fără apă curentă sau toaletă luptandu-se, de asemenea, și cu iernile reci in care sunt nevoiți să cutreiere pădurile pentru a aduna lemne și a se incălzi.
Numele Dece provine de la intrebarea cu aceeași structură din limba romană și reprezintă, in același timp, o oportunitate pentru bărbații și femeile aflați in situația descrisă mai devreme de a obține independență și de a se elibera pe ei și familiile lor din mrejele sărăciei cu ajutorul unui loc de muncă. Astfel, Dece invață femeile și bărbații dornici de muncă să producă articolele vestimentare aferente proiectului primind un salariu stabil cu ajutorul căruia să facă pași spre ieșirea din sărăcie.
Produsele Dece sunt realizate prin croșetare, coasere sau din piele. Proiectul vede și crede in frumusețea lucrului realizat manual și depune toate eforturile ca produsul finit să fie de cea mai inaltă calitate. Mai mult, prin acest proiect, oamenii nevoiași nu doar lucrează, dar primesc și echiparea necesară pentru a crește și pentru a se dezvolta social și personal. Totodată, mulți dintre aceștia lucrează de acasă, ceea ce inseamnă că dispun și de timpul necesar pentru a avea grijă de copii și familie.
in mijlocul comunității unde angajații trăiesc există un așa-numit punct central unde sunt localizate departamentul de design, oficiul de vanzări și unde are loc procesul de producție prin coasere. Dece impărtășește credința că munca alături de angajați e cea mai bună metodă de a-i sprijini, a-i iubi și de a fi alături de ei.
La ediția Drumfest din acest an, Dece va fi din nou prezent cu produsele realizate de către acești oameni ce provin din zone defavorizate. Astfel, cu fiecare articol vestimentar cumpărat sprijiniți ridicarea acestor oameni și investiți, indirect, in dezvoltarea lor, atat personală, cat și profesională.
Pentru mai multe informatii, vizitati decehats.com
open online why do wifes cheat
abortion survivors price for abortion abortion side effects