3 Iunie, 2014

Procedura de inscriere
In primul rand, va rugăm să completați acest
formular
De menționat este că formularul completat nu garantează automat un loc in echipa de voluntari DrumFest. După ce vom primi formularul de inscriere, noi vom procesa informațiile, iar in urmatoarea perioadă vă vom contacta pentru confirmare și alte informații importante, precum data la care dorim să sosiți in satul de vacanță Tauț. Aceste proceduri cer timp, de aceea apreciem răbdare din partea voastră.
Atenție!
Solicitanții trebuie să aibă peste 18 ani.
Prin completarea formularului, sunteți de acord cu termenii și condițiile de inregistrare/ rezervare la DrumFest.
Dacă, după confirmarea locului in echipa de voluntari, din diverse motive, nu puteți ajunge la eveniment, vă rugăm să ne anunțați.
Iar dacă inregistrarea dvs. ca voluntar nu s-a incheiat cu succes, sunteți oricand bine-veniți să participați la festival, plătind taxa normală de participare și, dacă este cazul, taxa de campare.
La ce să te aștepți
De cele mai multe ori se va lucra pană la 8 ore pe zi, iar in locații ca și Grajd-ul, care se inchide și la ora 3:00 dimineața, acest lucru poate fi foarte obositor.
E foarte posibil să nu puteți participa la fiecare intalnire, concert sau seminar.
Insă, munca in echipă este foarte distractivă și are avantajele ei.
Puteți face parte dintr-o echipă care ajută in fiecare aspect al evenimentului, de la intampinarea participanților și slujirea la Grajd, pană la a demonta ce este necesar cand este timpul să plecăm la casele noastre. Sarcinile includ pază, pregatirea locurilor de intalnire, servicii la facilitățile taberei, etc. Voluntarii vor fi informați de sarcinile care le revin in cadrul intalnirilor de echipă.
Dacă sunteți calificați in acordarea de prim-ajutor sau intr-un sport anume, vă rugăm menționați acest lucru in formularul de inscriere. Vom avea nevoie de ajutorul vostru pană la indeplinirea tuturor sarcinilor legate de organizarea festivalului (ex: demontarea cortului mare, strangerea echipamentelor, etc).
Nota: Voluntarii beneficiază de cazare in cort și masă gratuită.
Așteptăm cu nerăbdare solicitarea voastră!
Alte tipuri de inregistrari la Drumfest:
Inregistrare participant
Inregistrare grupuri
Inregistrare voluntari
Inregistrare workshop ingineri sunet
Inregistrare workshop tobosari
download spy how to install cell phone spy software phone spy free