27 August, 2014

Ultima seară a festivalului a fost deschisă de către cei de la NBetween, o altă trupă debutantă pe scena cortului mare din Tauț originară din Baia Mare. Formația a abordat stilul worship alături de un sunet pop-rock spre rock alternativ anunțandu-se drept o prezență constantă pe scena muzicii creștine.
Următorii au fost cei de la IHOP Timișoara, o trupă despre care am mai vorbit in cadrul DrumFest și care și-a asumat misiunea de a-L inălța pe Isus in vrednicia Sa, incercand să aducă, in același timp, ceva nou in modul de inchinare din Romania printr-o profunzime a compoziției și un sunet distinct. De asemenea, aceștia au interpretat piese alerte care cheamă creștinii la luptă in domeniul spiritual, dar și unele de inchinare care au adus in cortul mare profunzimea prezenței lui Dumnezeu.
A urmat Teodora Popescu și trupa ei parte a Bisericii Emanuel din București. Aceasta a surprins prin faptul că, deși albumul recent lansat adoptă un stil mai calm, pe scena din cortul mare au abordat un stil mult mai alert alături de compoziții proprii și proaspete.
Admiral a fost o altă trupă nouă și debutantă la DrumFest fiind la prima apariție in cadrul unui festival. Aceasta este formată din membri ai Centrului Creștin Caleb din Cluj-Napoca și din foști absolvenți ai Școlii  Biblice "Cristos pentru Romania" tot din Cluj-Napoca abordand, de asemenea, stilul muzical worship.
Aceștia au fost urmați de către cei de la Acces care, pe langă cele 3 noi compoziții prezentate, au abordat un stil mai agresiv din punct de vedere muzical și anume, rock.
Frații Tonea și-au continuat ascensiunea din muzica creștină contemporană și la DrumFest interpretand o piesă nouă, incă nelansată, care tratează tema actualei generații a schimbării. De asemenea, aprecierea de care se bucură aceștia in randul publicului creștin a fost demonstrată prin cei cateva zeci de spectator care au mers in față să se bucure de muzica lor prin dans.
Ultimii pe scena din cortul mare au fost moldovenii de la Not An Idol, trupă care se bucură de un succes enorm in Romania și care continuă să uimească prin modestie și profesionalism. Aceștia au interpretat și piese noi care au un sunet mai proaspăt, iar melodia "Steagul Meu" a fost reorchestrată. Mai mult, cu toate că publicul i-a chemat de 2 ori pe scenă după terminarea reprezentației, aceștia nu au uitat să menționeze că toată gloria este a lui Isus și nu a lor de unde vine si numele trupei.
Seara din Grajd a fost deschisă de către Dani Ghiuro care a interpretat cateva piese compoziții proprii, printre care și deja cunoscuta piesa "Toamna", apoi au urmat cei de la The Gentiles, deja foarte iubiți și apreciați pentru inserțiile folk de origini romanești din muzica lor, piesa "Tot romanu"" nelipsind din repertoriu. Pe scena din Grajd a urcat și Chris care a venit și el, la randul lui, cu piese noi. Andrei Gherman și Cornel Olar au continuat seara acustică cu piese care reprezinta bunatatea si dragostea lui Dumnezeu, iar Johnny Vătran a schimbat macazul spre o seară rock, seara a fost incheiată de către Robert Pop Band.
download spy spy on cell phone phone spy free