25 August, 2014

Cea de-a doua zi a festivalului a debutat cu reprezentația lui Alexandru Tașcu și colaborarea cu trupa Relevant din Timișoara care au optat pentru un stil alternative combinat cu cateva inserții rap, alături de alte cateva mici mărturii despre cum cantecele au luat ființă.
Imediat după, pe scena cortului mare din Tauț a urcat Viorel Dejeu, de asemenea alături de trupa sa, compensand lipsa de prezență de anul trecut. Nu foarte cunoscut publicului larg, Viorel a impresionat prin stilul liber și cantecelor dedicate lui Dumnezeu pe un ritm care atrage tinerii prezentului.
The Ineloquent e o altă trupă debutantă la Drumfest. Membrii trupei sunt originari din Romania, dar locuiesc in prezent in SUA și au atras atenția publicului printr-un stil nu foarte regăsit la trupele autohtone: indie folk / indie rock. O adevărată pată de culoare și de liniște in mijlocul predominantului rock alternativ.
Spectacolul a continuat cu rapperii de la Pocăiții care au aprins cu adevărat publicul cu piesele lor ce transmit mesajul dorit intr-un mod cat se poate de direct și clar. Totodată, băieții au interpretat și o piesă care nu se regăsește pe niciunul din albumele lor de la inființare pană in prezent.
Revers s-a intors la Drumfest și au oferit un spectacol demn de trupele mari demonstrand că, deși sunt incă o trupă tanără, iși folosesc potențialul la maxim și că vor continua să crească. Mai mult, trupa a interpretat și una din piesele noi pentru care au realizat și un videoclip "Freedom"s Beat".
Au urmat cei de la Skydive, deja veterani ai Drumfestului de dinainte ca festivalul să fie reluat. Deși nu au ieșit din nota cu care ne-au obișnuit, băieții au avut priză la public și au demonstrat că in urma experienței pe care o au in domeniul muzical chiar știu să facă transmita bucurie.
Cu toate acestea, cei de la Cristocentric au adus o atmosferă intimă de inchinare chiar inainte de concertul celor de la Hillsong London. Publicul a pătruns destul de repede intr-o atmosferă de inchinare care a fost presărată chiar și cu cantece spontane, alături de proclamații pentru trezirea națiunii.
Imediat după a venit și momentul mult așteptat de participanții la Drumfest: concertul celor de la Hillsong London. Pe langă piesele deja cunoscute, aceștia au interpretat și piese de pe albumul "Zion" al celor de la Hillsong United, cantece ce abordează noul stil Hillsong care incorporează influențe și sunete de natură electronică.
Seara a continuat după miezul nopții in Grajd unde Emil Kindlein a dat startul prin stilul său direct și nonconformist, dar care il face atat de iubit. A urmat Beck Corlan care nu mai are nevoie de nicio prezentare și care a ținut și sesiunile de inchinare de dimineață, dar și mini-concertele de pe scena de la LaLa, Sergiu Mărgăian, ex-Fitilul și Chibritul, dar și Shekinah, o tanără care a reprezentat o surpriză pentru mulți dintre noi prin faptul că aborda stilul muzical rap. Seara s-a incheiat undeva in jurul orei 3 cu cei de la Umăr la Umăr care au ridicat Grajdul in picioare prin stilul lor jovial, sincer și dinamic.
abortion survivors against abortion abortion side effects