17 August, 2014

Componenta: Sorin Negruț (lead vocal), Beni Vasiliu (chitară, backing vocal), Alex Urs (chitară bass), George Pușcău (keyboards), Andrei Lup (tobe)
`Suntem o trupă tanără, inființată in urmă cu aproximativ 2 ani și jumătate, formată din 5 băieți pasionați de muzică și foarte binecuvantați de Dumnezeu. Vrem prin talentul nostru să-L lăudăm pe Cel care ne-a dăruit toată dragostea, pe Cel care S-a dăruit pe Sine pentru noi.
Ne-am unit din 4 biserici din zona orașului Aleșd și punem multă pasiune in această lucrare. Am trecut peste multe obstacole, am luptat mult și am depus multă muncă pentru a putea realiza ce ne-am propus. Anul trecut am lansat primul nostru album intitulat "Adevăratele comori".Toate compozițiile din acest album sunt inspirate din versete biblice și au un impact extraordinar asupra ascultătorilor. Viziunea noastră este să compunem cat mai multe cantece in domeniul muzicii creștine romanești, cantece care să schimbe inimi și să atragă oameni la Isus. In prezent lucrăm la un alt proiect, un nou album pe care sperăm să reușim să-l inregistrăm și să-l lansăm anul viitor.
Genurile adoptate de noi sunt pop-rock, praise & worship, dar nu ne limităm doar la acest genuri.
Am cantat in multe biserici din țară, am participat la festivaluri precum "Festivalul Creația" in Oradea și "Festivalul Luminii" in Timișoara și cantăm oriunde avem ocazia să-L lăudăm pe Dumnezeu.